Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Lise Kryger Studio

Generelle oplysninger

Lise Kryger Studio
Blishønevej 1, Studstrup
8541 Skødstrup
Telefon: 31142839
Email: hello@lisekryger.dk

Priser og betaling

Du vil modtage en ordrebekræftelse til din opgivne e-mail umiddelbart efter din ordre. Alle priser er inkl. moms og er i danske kroner. Vi modtager betaling gennem Stripe og PayPal (VISA, Mastercard, Maestro, Paypal.

Fragt og levering i Danmark

Illustrationer i S/H + blomsterværker sendes med GLS og øvrige plakater sendes med PostNord. Leveringstiden er 1-7 hverdage.
Jeg sender ikke til Færøerne og Grønland.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag hvor du modtager ordren. Dersom du har bestilt varer som leveres enkeltvis, så regnes perioden fra den dag du modtog den sidste vare. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på  I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende varen til:

Lise Kryger Studio
Blishønevej 1, Studstrup
8541 Skødstrup

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Holdbarhed og vedligeholdelse:

Plakaterne er beregnet til ophængning indendørs ved stuetemperatur og må ikke hænge i direkte sollys. Sollys skader trykket og plakaterne risikere at miste deres farve. Især kunstværkerne med pressede blomster kan ikke undgås at miste noget af deres farve over tid. Garantien dækker ikke plakater der er blevet misvedligeholdt, ved fx at være udsat for vand, varme/kulde eller direkte sollys. Vi anbefaler ophængning af plakater sker ved brug af plakat rammer til formålet, således beholder plakaterne bedst deres farve!.

Udsalg og tilbud

Priserne på udsalgsartikler gælder så længe lager haves. Øvrige tilbud gælder så længe lager haves, hvis der ikke er angivet en slutdato for tilbuddet. Procentrabatter gælder ikke på udsalgsartikler.

Gældende lovgivning og retskreds

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Lisekryger.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Disse handelsbetingelser og din anvendelse af Lisekryger.dk (og alle relationer uden kontraktnatur, der kan opstå ved eller i forbindelse med dem) skal reguleres af, og tolkes i henhold til den væsentlige danske lovgivning. Du accepterer det danske domstolsvæsens eksklusive retskreds for at afgøre konflikter, der kan forekomme gennem disse handelsbetingelser.

Ombytning

På plakater bestilt som julegaver, tilbyder vi bytteret. Dvs. du kan altid bytte din gave, til en anden vare i webshoppen. (Ønsker du at gøre brug af bytteretten, skal varen returnes i original stand med en besked om hvilke vare du ønsker i stedet – Ved brug af bytteretten pålægges du alle omkostninger forbundet med tilbageleveringen af varen.).

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Lise Kryger Studio vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Bemærk, at farverne på de pressede blomster kunstværker vil aftage med tiden og hører ikke ind under reklamationsretten.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Lise Kryger Studio
Blishønevej 1, Studstrup
8541 Skødstrup
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Lise Kryger Studio. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret. Se alt om vores GDPR her.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk